Kom godt igang

Som ny udøver af Jiu-jitsu sørger vi for at du bliver introduceret til de forskellige grundelementer der udgør vores Jiu-jitsu. På den måde vil du hurtigt se at Jiu-jitsu sikkert også er noget for netop dig.

Du kan træne med fire gange uden beregning, inden du skal melde dig ind i klubben.

Hent indmeldingsblanket Her

Når man starter sin træning i klubben accepterer man klubbens vedtægter og ordensbestemmelser

Klubbens vedtægter (PDF)

Ordens- og sikkerhedsbestemmelser (PDF)

Kontingent og udgifter:

(For både juniorer og seniorer)

Helårs kontingent: 550kr

Graduering(bælteprøve): 50kr.

Sportslicens: 50kr (nødvendig for første bælteprøve)

Sådan starter du

Det eneste du skal gøre for at starte til Jiu-jitsu er at møde op til træning på det hold der passer til din alder. Mød op i løstsiddende idræts tøj som kan holde til lidt ryk. Det er i starten ikke nødvendigt med den klassiske hvide træningsdragt (Gi), men på længere sigt er den at foretrække, da den er langt mere hårdfør end almindeligt idræts tøj. En god begynder gi koster typisk 250-350kr alt efter størrelse (spørg din træner om den rigtige størrelse)

Se under Links/download for at finde en forhandler

Sådan forgår træningen

En typisk træningsaften forgår på følgende vis:

Vi indleder vores træning med en kort hilsen, hvor eleverne sidder over for træneren. Her har vi en kort meditation hvor man tømmer sine tanker for alt andet end den forstående træning.

Vi starter med en grundig opvarmning hvor pulsen kommer i vejret. Opvarmning er vigtig for at vores muskler, sener og led er varme og klar til brug. Derefter foretager vi en grundig udstrækning af muskler og led for at opretholde vores smidighed. Opvarmning og udstrækning varer typisk 20min.

Dernæst går vi i gang med vores faldtræning. Det er vigtigt at kunne falde rigtigt, da mange af vores forsvarsteknikker slutter med at vores modstander ligge på gulvet. Faldtræningen tager typisk 10 min.

Derefter går vi videre til træningen af vores forskellige teknikker. Vores forsvars teknikker er indekseret i forskellige kategorier som fx ”forsvar mod slag,” ”forsvar mod kvælergreb,” ”forsvar mod spark” osv. På en trænings aften når man typisk 2 – 3 forskellige kategorier. Dette tager typisk 30-45min

Tilslut fokusere vi på vores basis teknikker, fx bestemte håndledslåse, som øves i roligt tempo hvor fokus er på detaljerne i de enkelte teknikker.

 Tilslut ”hilser man af” hvilket vil sige, at eleverne sætter sig over for træneren som i starten af timen. Igen foretages en kort meditation hvor formålet nu er at ligge Jiu-jitsuen i underbevidstheden indtil næste træning.

En trænings aften på junior holdet er bygget op på samme måde, dog krydret med lidt leg indimellem.